Hannah online

Welk nieuws in Soest?

Vertrouwen na vreemdgaan · Marike de Valk · Gestalttherapie

AdBecoming Educated And Informed About ALS Is A Good First Step. Your Online Resource for the Latest ALS (Lou Gehrig's Disease) al Trials · Get Informed · Regular Updates.

Er liggen veel verschillende oorzaken aan het besluit om vreemd te gaan. Een veel voorkomende oorzaak is relatieproblemen.

Twee manieren om te vergeven – Kies voor je eigen vrijheid

De relatie loopt niet goed. Jullie hebben veel ruzie en zijn misschien wel een beetje uit elkaar gegroeid. Jouw partner mist iets in de relatie en besluit dit te zoeken bij iemand anders. Dit is het moment om jezelf te laten zien zoals je werkelijk bent. De gesprekken worden rauwer, echter, diepgaander.

Hoe krijg je een soa als je alleen met je vaste partner seks hebt? 4 manieren

Als je partner vreemdgaat, kost dat heel veel: pijn, verraad, afwijzing, angst. Maar als jullie samen eerlijk durven te gaan kijken naar de relatie, kan het een enorme groei opleveren! Hoe verder als je er achter komt dat je partner is vreemd gegaan? Dit artikel gaat over je ergste nachtmerrie die waarheid is geworden. Misschien voelde je al een tijd dat er iets niet klopte.. Wetenschappers van de Universiteit van Nevada wilden aantonen welke invloed bedrog nu precies heeft op het gedrag van een persoon en gingen op zoek naar studenten wiens.