Loua online

Welk nieuws in Venlo?

je partner willen dat je een bepaalde zin zei tijdens de seks, zou je dat doen? o Ja, wat die zin ook is. o Nee. o Misschien, hangt ervan af wat de zin is bereid.

Bibob beleidsregel Venlo

Het Amerikaanse psychologenechtpaar Arthur en Elaine Aron wilde weten of twee vreemden sneller een intieme band kunnen ontwikkelen. Ze bedachten en testten een lijst met 36 vragen waarmee je ook de band met je partner kan verdiepen. In de lijst staan vragen voor je partner of iemand anders met wie je de intimiteit wilt vergroten, zoals: ‘Zou je beroemd willen. Vind je seks in een relatie belangrijk? Zo ja, waarom? Zo nee, waarom? lijkt me wel iets wat je moet doen als je lang samen wil blijven; Gebruik je toys?

nee. k ken er geen voor jonges; Heb je veel schaamhaar? Zo nee, scheer je het? soms knippen; Wanneer zal jij seks met iemand hebben? Vragenlijst over seks,liefde, lichaam en vrije tijdsbesteding. 1. String of onderbroek.

Maak uw vragenlijst

2. Kus of knuffel. 3. Baard of snor. 4. Billen of tieten. bewerking G. Gielen) Bereken je tevredenheidsscore inzake seks. Aan de hand van deze vragenlijst krijg je een puntenscore op 5 domeinen van intimiteit/seksualiteit in je relatie.

De GGD opent in Venlo een extra spreekuur voor jongeren over seksualiteit. De lekkerste hits van dit moment! Iedere werkdag van tot op L1 Radio. Tijd voor Toen, met bijzondere beelden van Limburg uit lang vervlogen tijden. Pitlane, het autosportprogramma van L1, donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix. Óngerwaeg - De Bijrijder: elke woensdag en vrijdag rijdt de auto van Óngerwaeg een rondje door de provincie en jij kunt met ons mee rijden!

Postbus 31 is het best beluisterde programma van L1 Radio, zondag van tot Via presentator Pieter Kiewied feliciteren Limburgers Limburgers. Ruud en Rian nemen je mee door de provincie. Maandag tot en met vrijdag van tot op L1 Radio. Stemmingmakers is een serie diepgravende interviews met markante en spraakmakende Limburgers, regelmatig op L1 Radio en als podcast. Het bakprogramma van L1 waarin Henk Hover met andere hobby bakkers diverse bijzondere vlaaien en ander gebak bakt. Bak jij mee?

Rian Moonen nodigt samen met Pop in Limburg actuele gasten uit de Limburgse popmuziek uit. Iedere maandag om , en op L1 TV Tafel Voetbal: de verlenging van het Limburgse voetbalweekend Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken in L1 Sport: Tafel Voetbal gasten uit de Limburgse voetbalwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de voetbalweek gaat brengen. Elke dag om live op L1 TV L1mburg Centraal: ons nieuws, jouw verhaal Actualiteiten, verslaggevers in de provincie en gesprekken met studiogasten.

L1mburg Centraal: ons nieuws, jouw verhaal. Privacyverklaring Provita Sportarts. Maatschap S. Fysieke bereikbaarheid. Kelly Thiesen. Contactinformatie Socialmedia. Overige informatie: Mutsaersstichting. Gerelateerde Berichten:. Geef een antwoord Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.

Het leek alsof elke club in Europa Honda wilde hebben, van Ajax tot aan obscure Russische ploegen met onuitspreekbare namen.

Er was zelfs een mysterieuze zakenman die hem naar Feyenoord wilde halen. Hai Berden eiste echter tien miljoen euro voor zijn sterspeler, een bedrag dat hoger was dan de complete begroting van VVV. Door dit prijskaartje kwam het, gelukkig voor de ongeveer tweehonderd fans van de Japanse VVV-fanclub de Niels Fleuren-fanclub is helaas nooit opgericht , uiteindelijk niet tot een overgang.

Met het WK voor de deur begreep Honda echter dat het belangrijk zou zijn om bij een grotere club te spelen. Tijdens het WK van vestigde Honda zijn naam als ster. Hij maakte het winnende doelpunt tegen Kameroen en was de grote man bij de overwinning op Denemarken. In kranten over de hele wereld verschenen verhalen over de middenvelder met de fluwelen traptechniek en de uitstraling van de leadzanger van een boyband.

Die vergelijking met Maradona was trouwens als compliment bedoeld en ging dus puur over zijn voetbalkwaliteiten, niet over coke snuiven of het beschieten van journalisten. Rafael van deer Vaart probeert de bal van Honda af te pakken in een oefeninterland.

Foto: Proshots. Na het WK was er interesse van onder meer Arsenal en Liverpool. Na een seizoen waarin hij kwakkelde met blessures, maar wel de Azië Cup won met Japan, had Honda het in wel gezien in Rusland. Mede daardoor weigerde Honda om zijn contract bij de club te verlengen, ondanks dat hij dat wel aan de president van CSKA beloofde.